oliavvvesna / Shutterstock

oliavvvesna / Shutterstock

De Unsatisfier Pro is de ultieme vervanger voor een waardeloze bedpartner

‘Je blijft gegarandeerd teleurgesteld achter’

Een nieuwe rage is geboren: de Unsatisfyer Pro. Het seksspeeltje dat jou een ultiem onbevredigend gevoel kan bieden. Het apparaat werkt met verschillende standen die de mate van onbevrediging kunnen versnellen of vertragen. Van standje ‘mehhh’, tot standje ‘ik heb laatst over je moeder gedroomd’. Het speeltje is razend populair onder vrouwen wiens partner op vakantie is en vrouwen die niet beschikken over een partner die hen teleurgesteld achter kan laten in de slaapkamer.

Volgens Dr. Berend Vossen, de bedenker van de Unsatisfyer Pro, komt de populariteit van het product door de eenvoud ervan. “De Unsatisfyer Pro doet eigenlijk gewoon wat ’ie moet doen. Geen poespas, geen gekke kleurtjes of ingewikkelde vormen. Dit apparaat heeft het vermogen om na één simpele klik een paar keer halfslachtig te stoten en daarna weer slap te worden. En dan is het direct: welterusten.”

Met de Unsatisfyer Pro beleef je zonder moeite dieptepunt na dieptepunt. Door de geavanceerde techniek achter het seksspeeltje heeft het een revolutionaire functie: de Unsatisfier Pro komt zelf wel klaar terwijl jij gedesillusioneerd naar het plafond ligt te staren.

Word nu Vage Kennis om betrouwbaar nieuws nog betrouwbaarderder te maken in deze tijden. Mocht dat je verder niet zoveel uitmaken, maar wil je vooral een gratis boek? Dan krijg je deze maand het jaaroverzicht ‘2023: Toch een Jaar’ erbij als je Vage Kennis wordt. Ga naar speld.nl/abonnementen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *