Shutterstock / Anna Britt Ruijgers

Shutterstock / Anna Britt Ruijgers

Supermarkten krijgen waarschuwingsbord in gangpad waar karamel zeezout ligt

Supermarkten door heel Nederland doen er dit jaar alles aan om mensen te helpen zich aan hun goede voornemens te houden. Zo plaatsen onder meer Albert Heijn en Jumbo vanaf deze maand gele waarschuwingsborden in gangpaden waar karamel zeezout-chocoladerepen liggen. ‘Pas op, je goede voornemen kan hier sneuvelen’, lezen mensen die het tóch aandurven naar het chocoladeschap te gaan.

“We hebben verschillende teksten op de borden laten plaatsen”, vertelt Jaimy de Jong, bedrijfsleider van een supermarkt in hartje Rotterdam. “‘Betreden op eigen risico’, staat hier in dit gangpad bijvoorbeeld, om mensen een beetje tegen zichzelf in bescherming te nemen. We hebben ook wat andere ideeën getest, zoals een kinderslot of een speciale vergrendeling bij repen.”

Terwijl bedrijfsleider Jaimy uitlegt “dat deze borden het beste werken”, loopt achter haar een man langs met een enorme stapel karamel zeezout-repen. “Knappe jongen die mij van het chocoladeschap weghoudt. Die waarschuwingsborden doen me niks; ik heb m’n goede voornemens halverwege 1 januari al laten varen.”

Tony’s Chocolonely’s Melk Karamel Zeezout is verslavend. De smaakcombinatie van zout en karamel is onweerstaanbaar. Melk Karamel Zeezout: De enige reep op aarde die een waarschuwing verdient.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *