PRO SHOTS / Peter van Gogh

PRO SHOTS / Peter van Gogh

Critici: ‘PSV nog niet echt getest, laat het eerst maar eens zien tegen Brazilië 1970 of Barcelona 2008/09′

PSV speelt al het hele seizoen goed voetbal en heeft pas één officiële wedstrijd verloren, maar toch zijn er nog altijd critici die blijven herhalen dat de Eindhovenaren “nog niet echt getest zijn dit seizoen”. “Tegen een zwak Twente of AZ kunnen we het allemaal wel, laat het eerst maar eens zien tegen Brazilië 1970 of Barcelona 2008/09”, zegt voetbalcommentator Ab Versluis in de Rondje Voetbal Podcast. “Probeer die bal maar eens zo langs Xavi, Iniesta en Busquets te tikken, succes ermee.”

“Het blijft wel de Eredivisie hè”, meent ook RKC-clubwatcher Hanna Joegema. “In de Nederlandse competitie kom je nog wel weg met zo’n Ramalho achterin, maar zou dat ook kunnen als je tegenover Maradona en Valdano staat in de WK-finale van 1986? Dat lijkt me niet. Nee, ik moet het allemaal maar nog zien met dat PSV.”

Word nu Vage Kennis om betrouwbaar nieuws nog betrouwbaarderder te maken in deze tijden. Mocht dat je verder niet zoveel uitmaken, maar wil je vooral een gratis boek? Dan krijg je deze maand het jaaroverzicht ‘2023: Toch een Jaar’ erbij als je Vage Kennis wordt. Ga naar speld.nl/abonnementen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *