Shutterstock / Max Topchii

Shutterstock / Max Topchii

Papa en mama opnieuw populairste bijnamen voor ouders

Papa en mama waren in 2023 opnieuw massaal de populairste bijnamen voor ouders. Dat blijkt uit onderzoek van het Meertens Instituut. “Zeker onder jongeren tot 12 jaar is het een enorme rage: daar noemt ruim 98 procent hun ouders papa of mama.”

De Speld presenteert het meest betrouwbare jaaroverzicht van 2023. Inclusief nooit eerder gepubliceerde artikelen, een voorwoord door Wopke Hoekstra, het beste van De Speld Sport en De Pin, een polarisatiespecial en een extreem polariserende middenpagina. Bestel ‘m hier!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Mevrouw, geloof u in imagenie? NEE. U toch zeker niet? Nouh zie u ik ben fan van vuurwerk en ik vind het angstaanjagend dat management eens per jaar en heel mooi dus ja met oud en nieuw geloof ik dat wel een beetje. Oh, nou vooruit dan maar, Ja ik sta heel de avond voor het raam buiten te kijken. Kunt u daaraan geholpen worden? Ja als ik goed kan opletten, gaat het zeker en vast wel goed denk ik, tja ziet u ik zit bij de indianen, de straatmongolen en de vrijwillige recherche vind de brandweer te hoog gegrepen vooralsnog, nu het werkende bijen volk dan heb ik ze allevier. Nou, succes dan maar.

Reageer