VGstockstudio / Mix and Match Studio / Anna-Britt Ruijgers

VGstockstudio / Mix and Match Studio / Anna-Britt Ruijgers

Lisa staat weer alleen tussen tongende stellen maar krijgt wel een ‘gelukkig nieuwjaar’ van 3 oude matches

Lisa uit Zoetermeer staat wederom alleen tussen tongende stellen na het uitbundige aftelmoment, maar ze krijgt wel een ‘gelukkig nieuwjaar’ van drie oude matches. Een kleine troost voor de 25-jarige, die zelf van mening is dat het vooral schraal is.

“Tja, wat moet ik hiervan zeggen?“, stamelt Lisa hardop tegen zichzelf. Haar directe omgeving is momenteel nog iets te druk met kleffe woordjes, ongegeneerd tongen en dronken elkaar verklaren dat het hun jaar gaat worden. “Toch fijn dat zo’n datingapp zijn vruchten afwerpt. Het kost maanden oeverloos swipen, cringe gesprekken en de gebruikelijke ghost, maar dan heb je wel drie semi-suggestieve berichten van oude matches met Oud & Nieuw!”

Breeze Is de online app die zich focust op offline dates. Matches slaan het chatten over en plannen gelijk een date in.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *