PRO SHOTS / Ron Baltus

PRO SHOTS / Ron Baltus

Ambitieus Heracles stelt Van de Looi aan op dag van uitspraak Super League

Heracles Almelo heeft een nieuwe hoofdtrainer. Op de dag dat het Europees Hof van Justitie groen licht geeft voor de oprichting van de Super League heeft de ambitieuze eredivisionist Erwin van de Looi aangesteld.

"Wij zijn ervan overtuigd dat we met Erwin grote stappen kunnen gaan zetten", zegt technisch directeur Nico Jan Hoogma kort nadat bij een presentatie in Madrid meer duidelijk is geworden over de opzet van de nieuwe supercompetitie. "Erwin is de juiste trainer op het juiste moment voor onze club."

De Speld presenteert het meest betrouwbare jaaroverzicht van 2023. Inclusief de beste artikelen van De Speld Sport uit 2023. Bestel ‘m hier!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *