Studio Speld: Casper Steenbergen & Shutterstock / Pixfiction & Wikimedia Commons

Studio Speld: Casper Steenbergen & Shutterstock / Pixfiction & Wikimedia Commons

In Love Actually 2 wordt liefdevol afscheid genomen van asielzoekers die naar Rwanda vliegen

Deze kerst is het langverwachte vervolg van Love Actually in de bioscopen. Ditmaal speelt de film zich af rondom de aankomsthal van Kigali International Airport in Rwanda. Het verhaal draait om asielzoekers die vanuit Engeland aankomen, eerst wat verbaasd om zich heen kijken, en dan in een geblindeerd busje verdwijnen op weg naar een opvangcentrum.

Love Actually 2 belooft de hartverwarmende komedie te worden waar het grote publiek op zit te wachten deze kerst. Premier Sunak wordt gespeeld door Hugh Grant die met zijn gebruikelijke charme streng immigratiebeleid voert en een nieuwe relatie aanknoopt met een jonger personeelslid. Een asielzoeker maakt in het opvangcentrum in Rwanda een cover van All I want for Christmas in de hoop een grote ster te worden. Dat gebeurt dan niet. Verder zijn er nog veel intriges tussen de kleurrijke personages en komt het uiteindelijk allemaal niet echt goed.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *