Wikimedia Commons: Northern Lights Graffiti & Shutterstock / ViDI Studio

Wikimedia Commons: Northern Lights Graffiti & Shutterstock / ViDI Studio

Jordy denkt duizend keer per dag aan Romeinse kaars

In zijn nieuwe, ontwapenende Insta-reel, vertelt de 32-jarige Jordy goudeerlijk over hoe vaak hij aan een Romeinse kaars denkt: tegenwoordig met gemak duizend keer per dag. Tot verbazing van zijn vriendin, die naast hem op de bank zit.

"Maar waar denk je dan aan?" vraagt ze met een blik die het midden houdt tussen ongerustheid en nieuwsgierigheid. "Aan de kaars zelf; de lengte, het handgevoel, de voorpret, de kleurige ballen die eruit worden geschoten, een soort dierlijke angst om er niet door geraakt te worden, en toch ook de teleurstelling wanneer het spektakel weer voorbij is. Meestal na zo'n tien shots", vertelt Jordy enthousiast. Om daarna direct te nuanceren: "Deze dagen denk ik er misschien duizend keer aan, dat komt misschien ook omdat het bijna Oud & Nieuw is. In het voorjaar en de zomer is het minder top-of-mind. Dan haal ik de honderd keer op een dag soms niet eens."

In de comments valt te lezen dat Jordy een gevoelige snaar raakt: heel veel mannen blijken geregeld aan een Romeinse kaars te denken. Grote kans dat ook jij nu aan een Romeinse kaars denkt.

De Speld presenteert het meest betrouwbare jaaroverzicht van 2023. Inclusief nooit eerder gepubliceerde artikelen, een voorwoord door Wopke Hoekstra, het beste van De Speld Sport en De Pin, een polarisatiespecial en een extreem polariserende middenpagina. Bestel ‘m hier!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *