RTL

RTL

The Masked Singer volgend seizoen met onbekende Nederlanders

‘Is het Jeroen uit Meppel?’

Het populaire televisieprogramma The Masked Singer zal volgend seizoen plaatsvinden met onbekende Nederlanders. De makers willen het over een andere boeg gooien zodat de jury niet raadt of Angela de Jong of Kees Tol onder het nijlpaard-pak zit, maar bijvoorbeeld Jeroen uit Meppel.

“Bij RTL luisteren we graag naar ons publiek”, begint woordvoerder Carl Vakking. “We horen steeds vaker dat mensen verlangen naar formats zonder BN’ers, dus daar gaan we gehoor aan geven.” Deze week is het laatste seizoen met gekostumeerde BN’ers van start gegaan, dus fans van onbekende Nederlanders moeten nog even geduld hebben.

Toch is niet iedereen binnen RTL enthousiast over het volgende seizoen. Jurylid Carlo Boszhard heeft laten weten weinig zin te hebben in de “pleb-editie”.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het panel en de kijkers thuis kunnen door de nog ergere vervorming van de stemmen van de bekende nl in de pakken al niet meer raden wie erin zit, dan vooral onbekende erin doen dan valt er niks meer te raden en gaat veel kijkers verliezen omdat het geen bekenden meer zijn, in dit geval dom om te luisteren naar dit idee

Reageer
gravatar

Het publiek is nu aan het kakken,dat de hints veel te ingewikkeld zijn om te raden wie in pak zit. Als je onbekend Nederland in de pakken doet, kunnen ze daar over kakken. Dat onbekend Nederland mag raden wie er in pak zit, dan iedere week nieuwe kandidaten,dat is leuk.

Reageer
gravatar

Dusss
Ik ga dan niet meer kijken. Als het geen bn-ers
Mijn dochter en ik kijken altijd, ben zelfs aanwezig geweest bij de opnames.
Het heeft geen nut om te kijken want het leukste komt te vervallen. Het raden van wie er in het pak zit.

Ik zou eerder om en om een kinder/ jongeren seizoen, een volwassene dan heb je ook meer mogelijkheden qua wie er in het pak kunnen.

Reageer