X / demokrat_t_

X / demokrat_t_

Turkse voorzitter vond het zelf niet eens geel

Tijdens een voetbalwedstrijd in Turkije is een scheidsrechter geslagen door de voorzitter van voetbalclub Ankaragücü. Veel mensen reageerden geschokt, maar de voorzitter zelf vond het wel meevallen na het zien van de beelden: “Ik vond het niet eens geel.”

“Ik heb het net teruggezien en vind het niet zo erg als iedereen zegt. Ik twijfel eerlijk gezegd zelfs of het geel zou zijn”, zegt voorzitter Faruk Koca. “Zoals je op de beelden kan zien ga ik op de scheidsrechter af en kom uiteindelijk met hem in contact. Ik zet hem naar mijn idee fair in, maar neem ongelukkig zijn hoofd mee.”

Het stilleggen van de Turkse competitie vindt de voorzitter daarom ook erg overdreven. “Daarmee wordt het er niet gemakkelijker op.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *