Vergani Fotografia / Shutterstock

Vergani Fotografia / Shutterstock

Ava koopt ‘alleen nog tweedehands’, maar dan wel 3 keer per week en uiteindelijk gooit ze alles weg

De naar eigen zeggen “zeer milieubewuste” Ava (23) heeft het roer omgegooid. Ze koopt sinds dit jaar “alleen nog tweedehands”, en dat gaat eigenlijk heel goed. “Ik koop nu een keer of drie keer per week wat via Vinted en dan flikker ik het na een paar maanden weer weg. Werkt uitstekend.”

“Je hoort steeds vaker over het belang van duurzaam leven. Ik vind dat te weinig mensen nog stappen zetten. Zo begon ik ook met af en toe iets tweedehands te kopen, maar nu doe ik het steevast elke week, alleen zo kan je echt een verschil maken. Ik zeg altijd maar zo: ik kan het niet alleen, hè. Ik zie nog steeds mensen naar de winkel fietsen om te kopen, kopen, kopen. Terwijl: je kan het ook gewoon via Vinted bestellen, en als het niet past of niet bevalt, dan gooi je het weer weg. Je hebt er toch niet veel voor betaald, dus dan verspil je ook weinig geld. Heel duurzaam.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *