Just dance / shutterstock

Just dance / shutterstock

Man die niet kan slapen na rave baalt van die cappuccino na het avondeten

De 28-jarige Harco heeft al uren last van een gigantische plafonddienst na een rave in Rotterdam afgelopen nacht. In zijn bed zit hij te malen over van alles en nog wat, maar vooral over de cappuccino die hij na het avondeten nog gedronken heeft. De nachtreporter sprak hem via WhatsApp.

“De eerste paar uur is het nog leuk, want dan ben je aan het nagenieten van de rave. Even wat filmpjes terugkijken van de nacht, mensen appen en wat swipen op datingsites”, zegt Harco. “Maar daarna wil je gewoon even lekker een paar uurtjes wegvallen, anders had ik net zo goed nog mee naar de after kunnen gaan. Volgende keer neem ik een decafé.”

De nachtreporter doet voor Salmari verslag van het meest betrouwbare nachtnieuws. Salmari helpt jou de nacht door. Volg @salmari.beyondthedark op Instagram en vind je weg naar het zwarte goud. Geen 18, geen alcohol.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *