PRO SHOTS / Panoramic

PRO SHOTS / Panoramic

Eindelijk krijgt Ajax weer eens de Berghuis van Feyenoord te zien

Al sinds hij bij Ajax speelt zijn supporters en media kritisch op Steven Berghuis. Bij Ajax heeft hij nog nooit kunnen laten zien wat hij bij Feyenoord deed. Tot gisteravond, toen hij onbesuisd en gefrustreerd een doldwaze tackle inzette op een tegenstander en daarvoor direct rood kreeg.

“Hehe, eindelijk zien we eens de oude Berghuis”, schrijft Ajax-fan Walid op X. Het sentiment wordt breed gedeeld. Men heeft heel veel jaren moeten wachten om een glimp op te vangen van de Berghuis die hij ooit was als aanvoerder bij de grote rivaal. Interim-trainer John van ’t Schip ontvangt logischerwijs veel lof voor het feit dat hij de eerste trainer is die Berghuis écht aan het schoppen heeft gekregen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *