Robert Kneschke / Shutterstock

Robert Kneschke / Shutterstock

Jong stel laat heg over erf buren groeien in hoop ooit bij rijdende rechter te mogen komen

Anneke en Giovanni zijn twee jaar geleden getrouwd en hebben net hun eerste huis gekocht. Ondanks de gezelligheid in de buurt zijn ze toch nog op zoek naar wat reuring. Daarom laten ze nu de heg over het erf van de buren groeien, in de hoop ooit bij de rijdende rechter te mogen komen.

“Ik vind dat zo’n gaaf programma he", zegt Giovanni, terwijl hij een steentje irritant hard tegen het raam van de buren gooit. “Lijkt mij ook echt gaaf als we daar een keertje mogen aanschuiven ja”, vult Anneke enthousiast aan, terwijl ze een paar keer op de bel van de buren drukt. “Wat voor mensen komen daar nou altijd in voor? Die doen ook dit soort dingen toch?”

De heg groeit inmiddels al over de moestuin van de buren heen en is nu opweg naar het terras.

Potentiële conflicten liggen altijd op de loer. Daarom is een rechtsbijstandverzekering bij ARAG erg handig en vaak financieel voordelig. Met ARAG kan je op het recht vertrouwen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *