NOS

NOS

Meest integere fractie ooit? Geen van de 37 PVV’ers meldde een probleem bij Wilders

De nieuwe PVV-fractie in de Tweede Kamer zou weleens de meest integere fractie in de geschiedenis van de vaderlandse politiek kunnen zijn. Geen van de 37 leden heeft bij partijleider Geert Wilders een probleem gemeld.

"Nee, er is helemaal niets aan de hand", zegt Wilders opgetogen. "Ik vond het best even spannend, omdat ik niet iedereen even goed ken. We hebben heel wat meer zetels gehaald dan verwacht. Maar niemand is naar me toegekomen met een vervelende kwestie. Helemaal niemand! Dat zegt volgens mij heel veel over de PVV."


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Briljant concept. Je meldt geen problemen dus je bent integer.
Dat ze dit bij de VVD nooit hebben toegepast is een bewijs dat de elite toch niet zo slim is als ze zelf denken.
Trouwens wel dom van Gom van Strien dat ie het wel gemeld had bij zijn fractievoorzitter in de eerste kamer. Dat was op het randje. Hij had die incest constructie helemaal aan niemand moeten melden, dan was ie pas echt integer geweest. Een leermomentje voor Gom.

Reageer
gravatar

Even tussen ons, als het bewijs zich opstapelt voor strafbare delicten, gewoon HEEL HARD tegen je personeel gaan schreeuwen. Gaat het meteen nergens anders meer over.