Shutterstock/Monkey Business Images

Shutterstock/Monkey Business Images

Dobbelspel met familie: inpakpapier 7 van de 10 keer leuker dan cadeau zelf

Het dobbelspel met je familie tijdens Sinterklaas is ieder jaar weer een garantie voor inpakpapier dat zeven van de tien keer leuker is dan het cadeau zelf. Bij de familie Keldonk is dat dit jaar niet anders, getuige onder meer het bierglas met fietsbel waar tante Dora noodgedwongen mee aan de haal gaat.

“Hééé, wat leuk dit!“, roept nichtje Bente later bij het zien van het inpakpapier. “Dit is echt super! Waar heb je dit gekocht?” Tien seconden later, na het openen van het pakje, is haar enthousiasme compleet verdampt. “Een oplader voor een Samsung. Ah, ja”, mompelt ze bij het zien van het cadeau. Ze stopt haar iPhone gauw in haar broekzak. “Maar wát een inpakpapier, bedankt!“, roept ze bij wijze van compliment nog maar eens.

Ook oom Toon is lyrisch bij het zien van het cadeaupapier (“Het is een beer die voetbalt!“), maar reageert lauwtjes op zijn cadeau. “Een set speelkaarten, wat goed”, zegt hij, met een schuin oog kijkend naar de kast in de woonkamer waar al zes andere ludieke pakken speelkaarten liggen. “Met allemaal verschillende foto’s van beroemde buitenlandse goochelaars, wat leuk.”

Ook een mok met het hoofd van de vorig jaar overleden tante Ria, een cadeaukaart van de BCC en een sleutelhanger met het Vitesse-logo kunnen daarna niet rekenen op het enthousiasme dat het inpakpapier teweegbracht. ’s Avonds, als iedereen weg is, gooit oom Toon de speelkaarten stiekem in een vuilniszak en bergt hij het cadeaupapier keurig op in de ladekast.

Last minute cadeaustress? Bij Primera ben je in 1x klaar voor december. Wij pakken het cadeau meteen mooi voor je in. Van cadeaukaart tot boek, Primera is altijd handig in de buurt!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *