HEMA

HEMA

Prikken, likken, splitten of kantelen: hoe gebruik jij de tompouce vibrator?

Het is een terugkerend vraagstuk dat menig Nederlander bezighoudt: hoe gebruik jij de tompouce vibrator? In de volksmond ook wel de ‘Kompouce’ genoemd. Tuurlijk zijn er persoonlijke voorkeuren om dat kreng naar binnen te schuiven, maar wat is nou dé beste manier? We hebben vier opties op een rijtje gezet.

Prikken

Bij de prikker speelt de kracht van herhaling een grote rol: blijven prikken tot je voldaan op de bank ligt. Let wel: de ene prikker is de andere niet. Kies vooral je eigen tempo waarop je prikt.

Likken

Je kunt je afvragen waarom je de tompouce vibrator zou likken, er zit immers geen glazuurlaag op. Maar wie zijn wij om erover te oordelen? Het antwoord: prikkers.

Splitten

Een populaire keuze is het splitten van de tompouce vibrator. Hier gaat hitsigheid duidelijk boven gebruiksgemak en financiële overwegingen. Maar dat is precies wat ze willen, dat jij morgen weer die HEMA binnenloopt voor een verse tompouce vibrator.

Kantelen

De kantelaar legt de tompouce vibrator op haar zijkant voor gebruik. Dit heeft ze zichzelf zo ooit aangeleerd en aan sommige gewoonten hou je gewoon vast. Kantelen kán een hogere mate van sensatie opleveren, maar het maakt niet voor iedereen de hoge verwachting waar. Bovendien is het een eigen keus of je de tompouce vibrator kantelt met je hand of met een vork.

Trakteer jezelf op zoet genot met deze luchtdruk vibrator in tompouce kleuren. Te koop bij een HEMA bij jou in de buurt of online.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *