Shutterstock / Anna-Britt Ruijgers

Shutterstock / Anna-Britt Ruijgers

Jasper stemt door keuzestress per ongeluk met gedicht in plaats van stembiljet

Jasper uit Emmeloord is bezweken aan de chaos die deze drukke periode met zich mee brengt en stond daardoor in het stemhokje met zijn Sinterklaasgedicht. Er zat niets anders op dan zijn stem uit te brengen met het gedicht.

“Het wordt ook wel heel chaotisch als je plots geen lijst met kandidaten voor je neus hebt”, aldus Jasper, die duidelijk nog onder lichte spanning staat. “Voor ik het wist stond ik te denken aan wie ik mijn stem moest gaan schenken.” Jasper hoopt zijn fout recht te zetten en daarmee te voorkomen dat zijn vader op 5 december een stemformulier aan het voordragen is.

Last van eindejaarstress? Niet bij je Just zorgverzekering! Minder keuzes, meer gemak. En je bent wel altijd verzekerd voor wat echt noodzakelijk is. Just wat je nodig hebt.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *