Shutterstock / Lisanne Vegt

Shutterstock / Lisanne Vegt

Luuk doet wegens tijdgebrek na werk zijn sportoefeningen in het stemhokje

De 29-jarige Luuk heeft het superdruk met werk, vrienden, administratie, familie, en over het algemeen alles in zijn leven in gang zien te houden. En dan moet hij vandaag ook nog stemmen bij de Tweede Kamerverkiezingen. Om zowel zijn fysieke als mentale gezondheid op peil te houden doet hij daarom zijn oefeningen in het stemhokje.

“Het ziet er misschien een beetje raar uit, maar dit was voor mij de enige manier om vandaag gezond te blijven”, zegt Luuk, die tijdens het stemmen met 15 stempotloodjes een shoulderpress doet.

“Wou echt dat ik wat meer tijd had, maar we moeten het nu maar op deze manier doen”, zegt de 29-jarige jurist, die aan zijn zevende chin-up aan de rand van het stemhokje bezig is. “Feest van de democratie is toch gewoon belangrijk he”, puft Luuk, die met een bear crawl het stemhokje verlaat, zijn stembiljet tussen de tanden geklemd. Terwijl hij met een handstand het biljet in de kliko gooit, slaakt hij een zucht van opluchting. “Reps zijn reps, gestemd is gestemd”, zegt Luuk.

Bij SportCity hoef je gelukkig niet te kiezen. SportCity is je sportclub om de hoek waar veel kan en niks moet. Ontdek zelf wat je beweegt bij SportCity.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *