Shutterstock / Bork

Shutterstock / Bork

Nederlandse curling-mannen slopen Finse curling-losers op EK

Het Nederlands curlingteam heeft Finland he-le-maal de moeder gecurld. In de doodeenvoudige EK-wedstrijd werd het 10-3 voor Nederland. De vernederende Finse curling-losers gingen met de staart tussen de bezem weer terug naar hun hotel. Lekker boys!

De Finse curling-amateurs maakten geen schijn van kans tegen skip Wouter Gösgens en zijn maten. Ze kregen een vies pak slaag in de Slag om Aberdeen, waarbij de gemoederen af en toe hoog opliepen. De Finse curling-sukkels staan nog altijd stijf onderaan, waarmee 20 november de geschiedenis in zal gaan als een zwarte dag in de Finse curlgeschiedenis. Ze kregen geen bezem aan de grond. Finland, neem je rotzooi mee!

Vanavond staat de volgende wedstrijd op de planning, waar Nederland een ander sneu zooitje vegers kapot gaat maken. Met je steen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *