Frank Brugman

Frank Brugman

Frank Brugman vernoemd naar tribune: ‘Ik heet nu Bezoekersvak’

Een geweldige eer voor Frank Brugman uit Pijnacker: vandaag maakte Almere City bekend hem te vernoemen naar het bezoekersvak van het Yanmar Stadion, vanwege Franks enorme staat van dienst.

Bezoekersvak (voorheen Frank Brugman) laat weten verguld te zijn met de geste van de voetbalclub die hij zo’n warm hart toedraagt: “Het is vrij zeldzaam dat dit soort vernoemingen bij leven plaatsvinden. Ik heb altijd goede hoop gehad naar een tribune vernoemd te worden, maar dacht dat ik daar eerst voor moest doodgaan. Ik kijk er enorm naar uit om me in de herfst van mijn carrière aan iedereen voor te mogen stellen als Bezoekersvak.”

Bezoekersvak (tot voor kort nog Frank Brugman uit Pijnacker) zegt niet te koop te willen lopen met zijn nieuwe titel, maar ziet ook mogelijkheden in het sociale domein: “Nu kan ik eindelijk trots het gesprek aangaan met mijn pocherige buurman Familievak VVV Venlo.”

Op Tinder hebben zich reeds vierhonderd vrouwen en evenveel mannen aangemeld voor een plekje op Bezoekersvak (formerly known as Frank Brugman, maar dat weten zij niet).

Frank Brugman bestelde het boek Knudde van Speld Sport-auteurs Alexander Brandenburg en Jaap van de Venis. Hij werd daarmee winnaar van de pre-order actie en zag zijn naam terug in een De Speld Sport-artikel. De actie is verlopen, maar het boek is nog wel beschikbaar. Bestel het boek hier!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Nu maar hopen dat de hamburger hoek ook in orde is, anders blijft t een kouwe kermis. Saté vindt Almere City hierom nog een stap te ver. Anders moeten ze worden verwezen naar de moeder van Fred. Almere City zal ook een toernooi organiseren met buitenlandse clubs, verzoek is wel aan deze clubs om de hamburger recepten van te voren door te sturen, wil teleurstellingen zien te voorkomen, Fred wil niet verbannen worden naar de hamburgerloze jachtvelden in het hiernamaals.

Reageer