PRO SHOTS / Gonzalez Photo

PRO SHOTS / Gonzalez Photo

Ook Frimpong en Geertruida geblesseerd: Mats Knoester weer 2 plekjes dichter bij Oranje

De ongekende blessuregolf onder verdedigers van het Nederlands elftal blijft aanhouden: ook Jeremie Frimpong en Lutsharel Geertruida hebben zich moeten afmelden voor de nationale ploeg. Slecht nieuws voor Oranje, maar goed nieuws voor Mats Knoester, die weer twee plekjes dichter bij een uitverkiezing voor het Nederlands elftal is.

De 24-jarige Knoester, door Ferencváros verhuurd aan het Deense Aarhus GF, claimt zelf dat hij op dit moment “helemaal niet bezig is met Oranje.” Als we aandringen en zeggen dat er nog maar een paar handenvol verdedigers geblesseerd hoeven te raken voordat hij opgeroepen wordt, begint hij te glimlachen. “Ja, goh, ik heb weleens gehoord dat de bondscoach de Deense subtop nauwlettend in de gaten houdt. Ik denk dat ik wel op de reservelijst van een schaduwlijst sta.”

‘Knæderen’ (De Knoester, red.), zoals Knoesters bijnaam luidt in Denemarken, houdt voorlopig beide benen op de grond. “Er kan van alles gebeuren: nog een paar blessuregolven, een nieuwe coronavariant, wéér een kipkerrie-affaire, je weet het niet. Voor mij persoonlijk is het mooi dat jullie helemaal naar Denemarken gekomen zijn om hier een item over te maken, maar ik durf me er verder pas over uit te spreken als de bondscoach me belt.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *