Shutterstock / Andrey Mihaylov

Shutterstock / Andrey Mihaylov

Jeroen veroorzaakt aanrijding tijdens theorie-examen

‘Ik zag over het hoofd dat er naast me ook nog iemand vragen zat te beantwoorden’

Jeroen probeert zijn rijbewijs te halen, en dat blijkt minder makkelijk dan gedacht. Toen hij woensdag theorie-examen moest doen, veroorzaakte hij zelfs een aanrijding. “Dat belooft nog wat als ik straks voor het eerst achter het stuur stap”, zegt Jeroen.

“Het is wel heel erg veel om rekening mee te houden in een keer”, licht Jeroen de oorzaak van het ongeval toe. “Uitritten, onverharde wegen, militaire colonnes. Ik denk dat ik daarom over het hoofd heb gezien dat er naast me ook nog iemand vragen zat te beantwoorden.

Gelukkig raakte bij de aanrijding niemand gewond. “En het gebeurde in het CBR-gebouw, daar lopen gelukkig veel mensen rond die weten hoe je zo’n ongeluk verder af moet handelen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

mit gefuhl fur dosering? spitzengefuhl: schenk maar raak ik schakel even driekwart pak 3 eieren goed klutsen eitje om en om erbij half boter/half zonnebloem, net gelijk gaan gooien met 1 goede kant. eerst om 1 goede kant dan kaas/suiker/stroop lichtjes in laten branden smeerbare boter met suiker als t klaar is, verder geen kunstjes spek is al lastiger.