Mumemories / Shutterstock

Mumemories / Shutterstock

Bizar: trap op NS-station begint ineens te bewegen

Het was een bizarre ochtend voor Evert Smettelaar (22) uit Amersfoort. Toen hij zich ’s morgensvroeg op het station haastte om de intercity naar Zwolle te pakken geloofde hij haast zijn ogen niet. Een van de grote stalen trappen richting het perron begon ineens uit zichzelf te rollen.

“Eerst dacht ik dat het de sos van het weekend was die een paar dagen later opnieuw door m’n lichaam stroomde, maar toen zag ik een aantal mensen die bewegende trap op stappen. En zonder dat ze hun benen bewogen werden ze naar boven getild!” vertelt Evert vol ongeloof. “Leuk voor die paar reizigers, maar dit hoort natuurlijk niet.”

Een woordvoerder van de NS laat weten dat ze per direct uit zullen zoeken hoe dit voorval heeft kunnen gebeuren. Volgens hem dienen de roltrappen te allen tijde stil te staan. De spoorwegmaatschappij heeft tot nader order al het treinverkeer rondom Amersfoort Centraal stilgelegd. 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *