Daniel M Ernst / shutterstock

Daniel M Ernst / shutterstock

Pim zegt tegen zijn vrienden dat hij nog twijfelt tussen GroenLinks en PvdA

Pim (27) uit Amstelveen heeft door studie en werk nog geen tijd gehad om zich te verdiepen op welke partij hij gaat stemmen. Iets waar hij zich voor schaamt nu hij bij vrienden zit die het allang weten.

“Wat ga jij stemmen, bro?"”, vragen Pims vrienden aan hem. Omdat hij niet wil toegeven dat hij er nog niets aan heeft gedaan, wil hij tijd winnen. “Ik? O, ik weet het bijna”, zegt Pim. “Voor mij gaat de race deze keer echt tussen GroenLinks en PvdA. Allebei links, maar net anders, he? De een wat groener, dat vind ik belangrijk, maar ik wil ook graag op een vrouwelijke lijsttrekker stemmen snap je, lastig he?.”

Als zijn vrienden terughoudend en wat vreemd reageren wil Pim zich verduidelijken. “Het gaat me niet alleen om de poppetjes he!”

Podimo presenteert de podcast line-up voor de verkiezingen: Eerst luisteren, dan stemmen. Podimo is jouw dagelijkse gids bij de verkiezingen. Probeer Podimo nu 30 dagen gratis uit!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *