Nieuwsuur

Nieuwsuur

Omtzigt: ‘Een centrummidden-zaken-minderheidskabinet over rechts met vleugje links heeft de voorkeur’

Er was enige tijd onduidelijkheid over welke voorkeur NSC-voorman Pieter Omtzigt heeft voor een kabinet. Vorige week gingen de geruchten dat de partij het liefst over rechts zou gaan, maar daar komt hij nu op terug: “Het liefst ga ik regeren met een centrummidden-zaken-minderheidskabinet over rechts met vleugje links.”

“Mijn voorkeur gaat uit naar een minderheidskabinet. En dan wel een centrummidden kabinet ja”, vertelt Omtzigt in Nieuwsuur. “Om afscheid te nemen van de oude bestuurscultuur kiezen wij trouwens ook voor een zakenkabinet over rechts hé. Nederland is toe aan een nieuw en eerlijk verhaal, en natuurlijk bestaanszekerheid. Daarom kies ik ook voor een vleugje links.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Welk schietgebedje zou ze doen? Ik wens u in ieder geval de eindstreep en geen draaiwiel zoals eerder, iedereen wil toch weer die draaimolen met kerst zonder zorgen zien draaien, ongeacht de uitslag, elke match fifty fifty is het spelen waard, daarom is verlies beter geaccepteerd in a tough but fair fight, stelt u zich eens voor alle budget voor wrijven in wonden ontwikkelen hoogstaande medici techniek vallan mensen van geluk om.

Reageer