NOS & RTL debat

NOS & RTL debat

Yeşilgöz: ‘Ik wil vooruit kijken omdat terugkijken voor mij heel ongunstig is’

Het RTL-verkiezingsdebat van zondagavond was het eerste grote verkiezingsdebat in aanloop naar 22 november. De lijsttrekkers van de drie grootste partijen in de peilingen gingen in debat over onderwerpen als bestaanszekerheid, klimaat en goed bestuur. VVD-lijsttrekker Yesilgöz zei over bestaanszekerheid: “Ik wil vooruit kijken, omdat terugkijken voor mij heel ongunstig is.”

Ook bij het onderwerp goed bestuur wil Yesilgöz vooral vooruitkijken. “We kunnen nu wel oude koeien uit de sloot halen over Groningen en het toeslagenschandaal, maar dat komt mij op dit moment electoraal niet zo goed uit. Ik ben meer van de optimistische blik vooruit.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *