Shutterstock / Lisanne Vegt

Shutterstock / Lisanne Vegt

Bedrijfsteckel in meer categorieën genomineerd voor The Best Social Awards dan zijn collega’s

Veel bedrijven zaten in spanning te wachten op het nieuws voor welke categorieen ze genomimeerd zijn voor The Best Social Awards. Grappig genoeg is hond Henry van Content Second uit Waddinxveen voor meer categorien genomineerd dan zijn collega’s.

De hond is genomineerd in de categorieën Beste Positive Impact, Beste Video en Beste Inhaker. Hierdoor doet hij het nu al beter dan zijn collega’s, bestaande uit 15 copywriters die dag in dag uit bezig zijn met humoristische content.

Ben jij een bedrijf of merk? Dan kan je nog tot en met 23 november je beste werk inzenden voor The Best Social Awards – Business.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *