Shutterstock / Werner Lerooy

Shutterstock / Werner Lerooy

Sinds zijn 28e is de Brabantse Jeffrey steeds meer een liefhebber van streekproducten

De Brabantse Jeffrey is sinds zijn 28e een groot liefhebber van Brabantse streekproducten. Dat geeft hij aan in een werkgroep bij zijn studie. “Vroeger vond ik dingen die uit de buurt kwamen een beetje suf en oubollig”, vertelt Jeffrey aan de nachtreporter. “Maar sinds ik iets ouder ben kan ik de authenticiteit van dingen die hier gewoon in de regio worden gemaakt meer en meer waarderen.”

Waar de omslag precies vandaan komt kan Jeffrey niet direct verklaren. “Ik hou van Brabant, maar het is ook niet dat ik een enorme chauvinist ben ofzo, ik kan ook prima andere provincies en streken waarderen. Maar de afgelopen jaren komen er echt fantastische producten uit die schuren van de boeren hier. Erg benieuwd naar het geheim maar dat zullen ze vast niet willen verklappen.”

De nachtreporter doet voor Salmari verslag van het meest betrouwbare nachtnieuws. Salmari helpt jou de nacht door. Volg @salmari.beyondthedark op Instagram en vind je weg naar het zwarte goud. Geen 18, geen alcohol.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Brabant is ook de mooiste provinci van Nederland. Er zijn overigens nog streken die me erg bevallen, maar die beslaan nooit hele provincies en die andere stukken zijn niet leuk genoeg om in de buurt van Brabant te komen.

Reageer