PRO SHOTS / Marcel van Dorst & Shutterstock / David Peperkamp

PRO SHOTS / Marcel van Dorst & Shutterstock / David Peperkamp

Ajax-Volendam op losse schroeven: ‘Gevaarlijk als wind aan de haal gaat met voorzetten van Gaaei’

De wedstrijd Ajax – FC Volendam staat vanavond op losse schroeven in verband met storm Ciarán. De autoriteiten vrezen dat er gevaarlijke situaties rond de Johan Cruijff ArenA kunnen ontstaan als de wind aan de haal gaat met een voorzet van Anton Gaaei. Ook de terugspeelballen van Josip Šutalo vormen “een risico”, aldus een woordvoerder van de gemeente Amsterdam.

“Met de huidige weers- en opstellingsvoorspellingen overwegen we om de wedstrijd niet door te laten gaan. We kunnen het dak namelijk ook niet sluiten in verband met de hevige storm. We hopen binnen enkele uren meer duidelijkheid te hebben.” De woordvoerder laat wel weten dat de gemeente in het kader van de veiligheid “opgelucht” is dat de speelstijl van Maurice Steijn niet langer gehanteerd wordt.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *