AVROTROS

AVROTROS

In Het Beste Van Terugblikken blikken BN’ers terug op 25 jaar terugblikken

De VPRO zendt zondagavond Het Beste Van Terugblikken uit, waarin verschillende BN’ers terug zullen blikken op 25 jaar terugblikken.

“We hebben de afgelopen jaren hele memorabele terugblikken gehad”, aldus VPRO-directeur Sjors Koevermans. “Wat te denken van de terugblik op 25 jaar Te land, ter zee en in de lucht, waarin Jim Bakkum en Jack van Gelder ronduit terugblikken op alle dollemansritten richting de befaamde bel.” Maar dat is niet de enige persoonlijke favoriet van Koevermans. “Paul de Leeuw die melancholisch terugblikt op 20 jaar Villa Achterwerk zal ik ook nooit vergeten.”“Eigenlijk te veel terugblikken om hier nu op te noemen”, sluit hij af. “Dus daar gaan we eens uitgebreid op terugblikken.”

Het Beste Van Terugblikken gemist? Vanaf maandag 23 oktober kunt u Het Beste Van Terugblikken: 25 jaar terugblikken, terugkijken op NPO Start.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *