voronaman / Shutterstock

voronaman / Shutterstock

‘De situatie is eigenlijk heel eenvoudig’ – Man die situatie nét niet echt begrijpt

De situatie is eigenlijk heel eenvoudig. Dat stelt een man die de situatie eigenlijk nét niet begrijpt. “Er wordt veel te moeilijk gedacht over deze situatie”, aldus de man die zelf te makkelijk over de situatie denkt.

De man, die net te weinig over de situatie heeft gelezen, vindt eigenlijk ook dat er te veel over de situatie geschreven is. “Al die meningen slaan het onderwerp maar dood”, zegt de man, die verder ook niet begrijpt dat de situatie voor anderen over leven en dood gaat. “Dus geloof mij maar op mijn woord: het is heus niet zo gecompliceerd”, zegt de man, die je absoluut niet op zijn woord moet geloven over de uiterst gecompliceerde situatie.

​​


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *