College Tour / NPO

College Tour / NPO

Wat moet je doen als je geen zin hebt in verkiezingen maar wel campagne moet voeren? We vroegen het aan Caroline van der Plas

Het kan iedereen overkomen: je bent partijleider, de verkiezingscampagnes zijn in volle gang, alle partijen zijn druk bezig zich te profileren in de media en je hebt er eigenlijk helemaal geen zin meer in. Wat moet je dan doen? Wij vroegen het aan Caroline van der Plas.

Als iedereen om je heen druk bezig is met aandacht verwerven voor hun standpunten en jij even niet meer het vuur voelt, waar kan een partijleider dan toch de energie vandaan halen?
Je insinueert nu allerlei dingen, ik heb hier helemaal geen zin in.

Ik kan me voorstellen dat je niet altijd zin hebt om weer in een talkshow te gaan zitten, maar dat het voor de campagne wel gunstig is. Wat kun je dan het beste doen?
Ja maar dit bedoel ik dus, dit zijn allemaal weer aannames. Als het zo gaat, hoeft het niet van mij.

Wat zijn uw tips om in campagnetijd een goede balans te vinden waardoor je op het juiste moment kan pieken in de verkiezingen?
Als er op deze manier wordt geluld dan ben ik er echt helemaal klaar mee. Donder op zeg.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik ben blij dat Carolina geen woorden vuilmaakt aan onderwerpen die niet benadrukken hoe onvoorstelbaar het leed is dat op 7 oktober is aangericht door Hamas. Neem Rutte bijvoorbeeld, die heeft deze week al meerdere dingen gezegd die niet direct refereerden aan dit onvoorspelbare leed. Mijns inziens diskwalificeert hij zichzelf daarmee voor een top-functie in de NAVO.

Reageer