Anas-Mohammed / Shutterstock

Anas-Mohammed / Shutterstock

Nederlander (en duizenden kinderen en andere onschuldige burgers) gedood in Gaza

In Gaza is deze week een Nederlander gedood (en duizenden kinderen en andere onschuldige burgers). De Nederlander zou volgens onbevestigde berichten niet woonachtig zijn in het gebied (in tegenstelling tot de duizenden andere slachtoffers van de wrede oorlog).

Hoe de Nederlander om het leven is gekomen is onbekend, maar de dichte grens heeft het voor de  inwoner van Nederland (en miljoenen onschuldige burgers) ongetwijfeld moeilijker gemaakt om te vluchten.

Er is onder andere op X veel medeleven getoond voor de nabestaanden van het Nederlandse slachtoffer. “Een dergelijk grootschalig conflict dat zo erg is dat er een Nederlands slachtoffer (en talloze baby’s, kinderen, onschuldige burgers) kan vallen, dat is werkelijk afschuwelijk.”

​​


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik lees tussen de regels door dat de redactie op ludieke wijze aankaart dat ook dit artikel eigenlijk had moeten gaan over het onvoorstelbare leed dat is aangericht door Hamas. Daarmee is deze site dus (onder voorbehoud) niet extreem anti-semitistisch.

Reageer
gravatar

Maar Rutte gaat wel ontbijten met (Nederlandse) Israëliers, die zich zorgen maken over hun familieleden, vrienden, kennissen. e.d. in Israël. Zelfs Rutte wilt niet weten, dat Israël eigenlijk bezet Palestina is. De Palestijnen zijn sinds 1948 door Israël, met toestemming van de gehele wereld, als beesten behandeld.

Reageer