Comedy Central

Comedy Central

Vrouw die met geesten kan communiceren wordt vooral veel gevraagd naar het wifi-wachtwoord

Een 32-jarige vrouw uit Oegstgeest die sinds haar twaalfde kan communiceren met geesten, wordt naar eigen zeggen door hun vooral gevraagd naar het wifi-wachtwoord. Elke nieuwe geest die haar huis binnenkomt wil dit weten.

“In het begin was het eng en vervelend, maar na een tijdje ging het wennen. Ik was vooral verbaasd dat ze geen andere dingen van me wilden weten, maar misschien wisten ze al veel omdat ze me altijd stiekem in de gaten houden”, zegt de vrouw. “Maar ik snap het ook wel weer hoor, anders zitten ze ook maar doelloos rond te dwalen zonder wifi. Dan verveel je je natuurlijk de pletter en loopt je bundel enorm op.”

Kijk vanavond om 20:30 naar het tweede seizoen van Ghosts. Vanaf nu elke maandag om 20:30 te zien op Comedy Central.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *