Pro Shots / Stanley Gontha

Pro Shots / Stanley Gontha

Steijn krijgt zelfs eigen ontslag niet voor elkaar

Ajax zit in de spreekwoordelijke hoek waar de klappen vallen. Trainer Maurice Steijn krijgt de boel maar niet op de rit in Amsterdam. Steijn lijkt het nu zelfs niet voor elkaar te krijgen om zijn eigen ontslag te forceren.

“Wat kan deze man wel?” klinkt het cynisch op X. De achterban vindt dat Steijn meer bezig is met vakantie dan met zijn falen als trainer en zijn onvermijdelijke ontslag. Dat hij het niet voor elkaar krijgt om de zak te krijgen is voor de achterban het zoveelste teken dat de trainer niet in staat is om ook maar iets voor elkaar te boksen bij deze club.

De Ajax-trainer leek het eindelijk voor elkaar te krijgen door knap te verliezen van nummer laatst FC Utrecht, maar hij moet nu toch met lede ogen toezien hoe hij nog steeds in functie is. Het hoongelach is dan ook groot. “Als je je eigen spelers niet eens kan motiveren om je op straat te zetten, dan ben je totaal ongeschikt.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *