NOS

NOS

Zelfs clubpsycholoog Almere City eerder op non-actief dan Steijn

Annemieke Zijerveld, psycholoog van Almere City, is voorlopig op non-actief gesteld door de club. Ze neemt tijdelijk niet op de bank plaats wegens haar kritiek op Ajax-trainer Maurice Steijn. Het nieuws zorgt voor flink wat verbazing: zelfs de clubpsycholoog van Almere City is dus nog eerder op non-actief gesteld dan Maurice Steijn.

“Dit had ik zelf eerlijk gezegd ook niet verwacht”, zegt de Ajax-trainer, die aangeeft er liever niks over te willen zeggen, maar uiteindelijk in een lange monoloog Zijerveld analyseert. “Dat ze nu een stap terugzet, vind ik zwak leiderschap. Ik zie nu een gebroken psycholoog. Los daarvan: als ze nu wat tijd over heeft, is ze hier van harte welkom.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *