Kindel Media / Pexels & Studio Speld: Anna-Britt Ruiijgers

Kindel Media / Pexels & Studio Speld: Anna-Britt Ruiijgers

Pim gaat alleen naar ADE om lekker gefouilleerd te worden

De 33-jarige Pim uit Zaandam gaat dit weekend, zoals elk jaar, weer naar het Amsterdam Dance Event. Niet voor de muziek, de allergrootste dj’s van over de hele wereld of de gezelligheid, maar om ‘lekker gefouilleerd te worden’. De nachtreporter ging bij hem langs om te achterhalen hoe dit zit.

“Ik ga de clubs of festivals enkel en alleen in voor het fouilleer-moment. Zodra ik binnen ben ga ik weer naar buiten, op weg naar het volgende feestje”, zegt Pim. “Onbekenden kijken me altijd raar als ik er over vertel, maar ik heb gewoon een fouilleer-fetish. Is dat zo raar? Er zijn geloof ik wel gekkeren.”

Wat het precies zo lekker maakt kan Pim niet zeggen. “Het is een gevoel wat ik niet goed kan omschrijven. De spanning vooraf, het genieten tijdens het moment zelf en de ontlading erna. Dit alles samen maakt het iets fantastisch.”

Volgens Pim kost het meer moeite dan je van te voren zou denken. “Soms word je niet gefouilleerd, dan moet ik weer stiekem naar buiten om bij een andere beveiliger in de rij te gaan staan.”

De nachtreporter doet voor Salmari verslag van het meest betrouwbare nachtnieuws. Salmari helpt jou de nacht door. Volg @salmari.beyondthedark op Instagram en vind je weg naar het zwarte goud. Geen 18, geen alcohol.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *