Shutterstock/Anna-Britt Ruijgers

Shutterstock/Anna-Britt Ruijgers

Ook dit jaar vreest Eindhoven de komst van vele Design-hooligans tijdens DDW

Eindhoven maakt zich ook dit jaar weer grote zorgen om de komst van design-hooligans uit de Randstad naar Dutch Design Week. “Mensen komen van over de hele wereld naar Eindhoven om hun favoriete designers te supporten en dus ook uit verre plekken zoals de Randstad”, zegt een woordvoerder van de gemeente. “En daarbij lopen de emoties soms heel hoog op. Vorig jaar ontstond er bijvoorbeeld een gigantische vechtpartij tussen aanhangers van Lidewij Edelkoort en Winy Maas, echt, de stoeltjes vlogen door het klokgebouw op Strijp-S. ‘Li had nooit weg moeten gaan bij de design academy’, riepen aanhangers van Maas, terwijl de Edelkoort-aanhangers boos waren dat Maas, van opleiding architect, zich zo met design afficieert!’

Beleef de toekomst van ontwerp op Dutch Design Week in Eindhoven van 21 tot 29 oktober.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *