Look Studio/Shutterstock

Look Studio/Shutterstock

Wellness-influencer vindt dat feministen iets meer hun vrouwelijke energie moeten zoeken

De Instagrampagina van wellness-influencer Jessie staat volledig in het teken van the female energy en zelfacceptatie. “Vrouwen zijn zo krachtig en tot zoveel in staat. Mijn Insta is eigenlijk een soort community waarin iedereen vindt dat alle vrouwen elkaar onvoorwaardelijk moeten supporten. Feministen missen in mijn ogen totaal deze energie.”

“Op mijn socials deel ik altijd dat vrouwen unapologetically zichzelf moeten zijn. Daar leef ik echt bij. Ik vind het dan zo zonde om te zien hoe die feministen van tegenwoordig totaal hun vrouwelijke energie kwijt zijn. Je kan gelijke rechten willen en tegelijkertijd je aanhankelijkheid als vrouw aan een man omarmen. We zijn immers op de wereld om te baren hé”, vertelt Jessie terwijl ze een post upload over hoe krachtig de vrouw is.

“De meeste vrouwen realiseren niet eens wat voor goddesses ze zijn. Als ze een klein beetje meer moeite in hun uiterlijk zouden steken, zouden ze zoveel meer kunnen stralen. Je benen scheren heeft nog nooit de energiebalans verstoord.”

Waal en Wind, bestaande uit Eva Marie de Waal en Sophie van Winden, lanceren dit najaar de two women show Doing it Right – over seksen en heksen – geproduceerd in samenwerking met Via Rudolphi Producties.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *