Shutterstock / Orange Pictures

Shutterstock / Orange Pictures

Feyenoord licht optie in contract zorgverzekeraar Bijlow

'Keeper ook volgend jaar weer verzekerd voor allerlei blessures'

Feyenoord heeft de zorgverzekering van Justin Bijlow eenzijdig met een jaar verlengd. Daardoor staat de fragiele keeper ook in 2024 weer bij Menzis onder contract, met een extra aanvullende verzekering."

We zijn heel blij dat we deze verlenging al in dit vroege stadium rond hebben", aldus directeur Dennis te Kloese. "Want een keeper als Justin kost de zorg klauwen met geld. Gelukkig draait Menzis daar ook volgend jaar weer voor op, afgezien van het stukje eigen risico natuurlijk."

Voor Bijlow gaat met de verlenging een jongensdroom in vervulling: "Als kind keek ik al elke week op Studio Sport naar allemaal grote mensen met een zorgverzekering, dan is het fantastisch dat ik daar nu zelf ook bij hoor. Uit de aanvullende verzekering spreekt bovendien een stukje waardering, ik kan nu zelfs vergoed naar een haptonoom, wat dat ook moge wezen. Hier staat een gelukkig, breekbaar mens."


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *