Op1

Op1

Yesilgöz: ‘2 miljoen burgers afsluiten van drinkwater en elektriciteit moet je volledig los zien van conflict rond Gazastrook’

Israël heeft een totale blokkade aangekondigd van de Gazastrook. Dit betekent dat er bijna 2 miljoen burgers zonder drinkwater, voedsel of elektriciteit komen te zitten. Volgens minister van Justitie en Veiligheid Dilan Yesilgöz moet je deze actie volledig los zien van het conflict rond de Gazastrook.

“Dat straks 2 miljoen Palestijnen zonder voedsel of drinkwater zitten, moet je zonder enige historische context zien. Dit is wat er nu gebeurt. En dan kun je alleen maar concluderen dat het een verschrikkelijke humanitaire ramp gaat worden. Mensen zeggen nu allemaal wel van: ja maar al die raketaanvallen in het verleden dan? Maar dat moet je helemaal niet doen. Dat staat hier echt volledig los van.”

​​


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wat een verschrikkelijke racist. De mensen in Gaza lijden verschrikkelijk. Je kunt het je niet eens voorstellen? En wel degelijk is het afsluiten van water voedsel brandstof en medicijnen een collectieve genocide op de Palestijnen.
Kun je je voorstellen? Een keizersnede en amputatie zonder anesthesie? Nou ik niet! Israël vind de Palestijnen menselijke dieren! Aldus de minister van Defensie !

Reageer
gravatar

Wat een waanzinnig standpunt. Je kan immers niets los zien van de historie!
M.a.w. laat die tweemiljoen mensen maar verrekken!
En deze mevrouw wil minister-president worden??? Dan zou het Nederlandse volk wel héél erg moeten oppassen. Er leven nu al veel Nederlanders onder de armoedegrens. Mogen die van haar ook verrekken van de honger?!

Reageer