Shutterstock / Jeroen Meuwsen Fotografie

Shutterstock / Jeroen Meuwsen Fotografie

Oranje vraagteken voor wedstrijd tegen Frankrijk

Kopzorgen voor Ronald Koeman: in aanloop naar het duel met Frankrijk kampt zijn ploeg met behoorlijk wat fysieke tegenvallers. Het is maar de vraag of de bondscoach komende week kan beschikken over Oranje.

Het Nederlands Elftal ging al behoorlijk gehavend het weekend in, en sindsdien is de waslijst aan pijntjes alleen maar groter geworden. Dat de nood nu echt aan de man is leidt tot grote zorgen in Zeist. De belangrijke kwalificatiewedstrijd tegen Frankrijk lijkt helaas voor de ploeg te vroeg te komen.

Koeman heeft inmiddels de Rode Duivels opgeroepen als vervanger.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *