Pro Shots / Stanley Gontha

Pro Shots / Stanley Gontha

Nieuw dieptepunt Ajax: moet Van Gaal weg?

Er waren zondagmiddag tijdens de kansloze nederlaag van Ajax tegen AZ veel witte zakdoekjes te zien in de Johan Cruijff ArenA. Het lijkt een duidelijk signaal aan Louis van Gaal. Is de positie van de adviseur van de Raad van Commissarissen nog houdbaar?

"Van Gaal out!" roept Ferry (33), Ajax-fan op de F-side. "Het is een puinhoop bij de club en iedereen weet hoeveel invloed Van Gaal heeft. Hij is de enige met voetbalverstand binnen de organisatie. Het lijkt me duidelijk dat hij faalt."

Anderen vinden dat de adviseur wat meer tijd verdient. "Dit is weer typisch de voetballerij", zegt supporter Jessica (45). "Van Gaal moet gewoon even wennen aan de druk die komt kijken bij een grote club als Ajax. Ik ben ervan overtuigd dat hij de boel uiteindelijk op orde krijgt als we hem het vertrouwen geven."


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *