Ground Picture / shutterstock

Ground Picture / shutterstock

Angela valt op IT’ers met goede soft skills

Angela (28) valt op een bepaald type IT’er die je niet vaak tegenkomt. Het zijn IT’ers met goede soft skills.

Op feestjes praat Angela vaak met mensen die in de IT werken, maar die voornamelijk technische kennis hebben. “Iemand die alles weet van big data of de cloud kan ik best aantrekkelijk vinden, maar als diegene ook nog eens kan presenteren en klantgericht is, dan ben ik pas echt verkocht.”

Ze is zich bewust van het feit dat ze niet de enige is die dit type zoekt. ‘’Blijkbaar is elk bedrijf in Nederland op zoek naar IT’ers en dan ook het liefst met soft skills. Ik weet hoe moeilijk ze te vinden zijn.’’

De samenleving digitaliseert in rap tempo. Capgemini Academy biedt een totaaloplossing voor het ontwikkelen van de digitale skills van professionals binnen je bedrijf. Win de War for Talent met Capgemini Academy.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *