pikselstock/Shutterstock

pikselstock/Shutterstock

Girl Math: Djuna heeft gisteren geen snack op het station gekocht dus kan ze er vandaag 3 kopen

Djuna heeft de perfecte vorm van logica gevonden om elke aankoop te rechtvaardigen: de TikTok-trend Girl Math. Vandaag legt ze op onnavolgbare wijze aan collega’s uit waarom ze drie snacks kan kopen op Utrecht Centraal en dan tóch geld weet te besparen.

“Omdat ik gisteren geen snack op het station heb gekocht, kan ik vandaag twee keer iets kopen. Eergisteren wilde ik een zakje linzen chips kopen, maar ging ik voor een stroopwafel, dus heb ik nu nóg een zakje linzen bites tegoed, snap je? Uiteindelijk bespaar ik daarmee twee euro en tien cent én heb ik straks alsnog een lekker zakje linzen chips”, vertelt ze aan haar collega’s, die haar glazig aankijken.

“Vorige week heb ik ook twee keer koffie gehaald in plaats van vier keer, dus heb ik eigenlijk zeven euro verdiend. Als ik dat verreken met de snacks, maak ik nog steeds winst. Dus ik kan vandaag twaalf bakken koffie halen, goed hè? Dan moet ik morgen natuurlijk wel de huur niet betalen, dat bedrag deel je dan door twee, dan haal je er nog een verdubbelaar overheen en dan… Nou ja, jullie zijn van Finance dus dat hoef ik jullie verder niet uit te leggen”, knipoogt Djuna.

BitesWeLove maakt vegan snacks op basis van noten, erwten en bonen. Tune even uit met deze lekkere bites waar jij je goed bij voelt. BitesWeLove: Take the break you want.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *