Shutterstock/New Africa

Shutterstock/New Africa

Vrouw slaapt ’s nachts met Sleepy tape zodat ze overdag beter haar bek kan houden

Audrey (32) slaapt sinds kort met Sleepy tape over haar mond zodat ze haar lichaam ‘s nachts traint om overdag beter d’r bek te kunnen houden. “Ik heb altijd al moeite gehad om niet te pas en te onpas mijn mening aan mensen op te dringen, ongewenst advies te geven of een oninteressante anekdote te vertellen. Sinds ik Sleepy tape gebruik gaat dat een stuk beter.”

De vrouw ratelt door. “Ik heb het idee dat het helpt. Misschien niet mega mega veel veel zeg maar, maar ik voel wel duidelijk zoiets van ja mwah volgens mij helpt het wel een beetje. Eerst dacht ik: mensen die dit doen zijn echt sukkels maar ja nu doe ik het dus zelf. Gister zei een collega nog iets erover, was echt best een leuk gesprekje. Niet dat het super lang duurde, maar dan nog was het leuk. Ik ga het denk ik nog een tijdje een kans geven. Geen idee hoelang precies hoor, moet ik nog even over nadenken. Misschien een weekje of een maandje. In ieder geval een tijdje dus. Misschien kunnen jullie dan weer langskomen zodat ik kan vertellen of het nou echt goed geholpen heeft.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *