Shutterstock

Shutterstock

De Speld Astrologie: wij zetten een Kreeft in een bak Vissen maar dat was geen goede match

'Ook Leeuw en Steenbok véél (!) minder harmonieus dan gehoopt'

In een poging onze voorliefde en rotsvast geloof in de sterrenbeelden te bevestigen, hebben we enkele beproefde astrologische hypotheses experimenteel getoetst, maar van de resultaten werden we niet vrolijk. Vissen en Kreeft gaan veel minder goed samen dan gedacht en ook de combinatie Leeuw en Steenbok eindigde in tranen.

Vooral over de laatste astrologische 'mismatch' zijn we enigszins verrast, want op menig papier én in de sterren staat geschreven dat Leeuwen en Steenbokken het goed met elkaar zouden moeten kunnen vinden. Dat een Steenbok in de eerste kennismaking enigszins afstandelijk is ten opzichte van de Leeuw, dat zagen we in onze provisorisch gebouwde arena wel bevestigd, maar de interactie die daarop volgde vonden we erg lastig om te zien. Daarom hebben we de horoscoop voor Steenbokken voor deze week licht aangepast:

Steenbok
Steenbok, pas op als je een Leeuw tegenkomt, want hoe dik jouw huid ook moge wezen en hoe scherp de hoorntjes op je hoofd dan ook zijn; je bent écht geen partij voor de allesvernietigende kracht van de snijtanden van een Leeuw. Na je ontmoeting ben je er met je hoofd niet meer bij.

We hebben op de redactie ook de combinatie Kreeft en Vissen getest. Daar hadden we hoge verwachtingen van, want volgens diverse gerenommeerde astrologen is er vanaf moment één een klik tussen deze beide tekenen van de Dierenriem. Nu hadden we een prachtig groot aquarium gekocht (waar ze elkaar als het goed is écht niet in de weg zouden zitten), maar vanaf moment één was het helemaal mis. De enige klik die we waarnamen, was het fatale geluid van de scharen van de Kreeft, die blijkbaar in 10 seconden tijd 34 vissen weet te splijten. Kijk, dat wisten we dan weer niet. Ook voor Vissen hebben we de horoscoop voor deze week dan ook enigszins aangepast:

Vissen
Deze week word je aan flarden gereten door de scharen van een kreeft. Aan het eind van de week volgt er gelukkig wel nog een onverwachte financiële meevaller.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *