Studio Speld

Studio Speld

Campagneteam Timmermans maakt weer opzichtige Photoshop-blunder

Nadat het campagneteam van Frans Timmermans afgelopen dagen in opspraak raakte door een SP-logo uit een foto weg te photoshoppen, is het vandaag weer raak. Op Twitter deelde de politicus een foto van hemzelf waarop duidelijk te zien is dat ook deze foto bewerkt is.

Op sociale media reageren mensen verontwaardigd. “Als dit soort foto’s al bewerkt worden, wat is er dan nog meer gefotoshopt aan deze man? Zijn baard?!“, valt bijvoorbeeld te lezen op X (voorheen Twitter). Ook andere mensen zijn niet te spreken over het beeldmateriaal. “Denken ze soms dat mensen dit niet door hebben? Je ziet duidelijk dat zijn hand niet in de bokshandschoen zit, kom op zeg!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *