Elnur / shutterstock

Elnur / shutterstock

Man met zeer pijnlijke enkel snapt niet waarom de dokter hem uitnodigt voor het inloopspreekuur

‘Ik kan niet lopen!’

De 26-jarige Nick heeft afgelopen weekend tijdens een voetbalwedstrijd, naar eigen zeggen, een lelijke enkel blessure opgelopen. Toen hij vanmorgen de dokter belde voor een afspraak om er even naar de kijken werd hij aangenaam verrast. Deze nodigde hem uit voor een inloopspreekuur, terwijl ‘hij helemaal niet kan lopen.’

“Voor lopen is het op dit moment echt nog te vroeg. Ik kan me op dit moment enkel met een kruk op het andere been voortbewegen”, zegt Nick. “Een inloopspreekuur is daarom echt te vroeg, ik wil er enkel even naar laten kijken. Had ik maar een telefonisch spreekuur ingeboekt.”

Just is je zorgverzekering zonder gedoe. Just biedt een dokter waar en wanneer je wil: App de Dokter. Nog geen klant? Probeer de app nu 3 maanden uit. Just wat je nodig hebt.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *